Het team van 4Retail is > 10 jaar actief in de ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van FMCG producten.   De trend naar meer gezond is ons niet ontgaan.

Sinds juni 2018 heeft 4Retail een exclusieve samenwerking aangegaan met MyVitaminbar om de unieke Vitaminbar apparaten in de Benelux markt te verdelen.    Dit heeft geleid tot de start van MyVitaminbar Benelux als een divisie van 4Retail.

MyVitaminbar apparaten zijn superieure juicebar apparaten die het mogelijk maken met een variëteit van ongeschild fruit en/of groenten in enkele seconden verse sappen te maken met behoud van de vitaminen.   Daarnaast kan je met een druk op de knop het apparaat met een korte spoeling schoonmaken,… en op naar het maken van het volgende sapje.

Zo kunnen wij onze clienten zoals de supermarkten,  maar ook de betere groenten- en fruitwinkel, broodzaken,  restaurantketens,  horecazaken, koffiehuizen/bars, grootkeukens, stations, luchthavens, en andere ‘coole’ plekken etc… helpen om de veranderende meer bewuste consument die meer gezond wil zijn dagelijkse vitaminen te verzekeren door middel van superverse en superlekkere sapjes.

MyVitaminbar Benelux
A division of 4Retail bvba
Duwijckstraat 17, 2500 Lier

Tel.: +32 473/300.131
E-mail: pa@4retail.biz